ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ


Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν δηλώθει για την εξέταση του μαθήματος «Ανυψωτικά, Μεταφορικά & Υδραυλικά συστήματα» πως η αυριανή προγραμματισμένη διαδικτυακή εξέταση αναβάλεται λόγω κωλύματος του διδάδκοντα και θα πραγματοπιηθεί την Πεμπτη 25/06 στο χώρο της σχολής, στο Αμφιθέατρο Α και ώρα 17:00.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν από την πολιτεία, η διαδικασία της εξέτασης του μαθήματος θα έχει ως εξής:

  1. Ουδείς επιτρέπεται να εισέλθει στο αμφιθέατρο έως 15 λεπτά πριν την εξέταση.
  2. Οι σπουδαστές 15 λεπτά πριν την εξέταση μπορούν να προσέρχονται ένας-ένας και να ταυτοποιούν τα στοιχεία τους, να απολυμαίνουν τα χέρια τους, να λαμβάνουν (όσοι δεν έχουν) τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό (μάσκες, γάντια) και να υπογράφουν το παρουσιολόγιο.
  3. Ο επιτηρητής θα κατανείμει τον κάθε σπουδαστή στην αριθμημένη θέση που του αντιστοιχεί βάση της κατάστασης που έχει ήδη αναρτηθεί. Δεν επιτρέπεται σπουδαστής να καθίσει σε διαφορετική θέση από αυτή που του έχει αποδοθεί χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του επιτηρητή και την ενημέρωση της κατάστασης των συμμετεχόντων.
  4. Ο κάθε σπουδαστής θα λάβει με την είσοδό του στο αμφιθέατρο 2 λευκές κόλλες Α4 οι οποίες υπεραρκούν για την επίλυση των θεμάτων.
  5. Το πέρας της προσέλευσης των σπουδαστών είναι στις 17:00. Με την έναρξη της εξέτασης ο επιτηρητής διανείμει τα θέματα και τα εκφωνεί. Ο διδάσκων θα παρευρεθεί στην αρχή της εξέτασης για επίλυση τυχόν ερωτήσεων – αποριών.
  6. Αφού ο φοιτητής ολοκληρώσει τη γραπτή εξέταση παραδίδει το γραπτό του στο σημείο που θα ορίσει ο επιτηρητής και αποχωρεί.
  7. Βεβαιώσεις χορηγούνται μετά την εξέταση εντός 2 εργασίμων ημερών έπειτα από αποστολή e-mail στη διεύθυνση του Εργαστηρίου Στοιχείων Μηχανών & Δυναμικής ΕΜΠ ntua@gmail.com.
  8. Η χρήση μάσκας από τους εξεταζόμενους στους χώρους της εξέτασης είναι υποχρεωτική από τον νόμο και όποιος δεν επιθυμεί ή δεν μπορεί να φορέσει μάσκα δεν λαμβάνει μέρος στην εξέταση.
  9. Επιτρέπεται να εισέλθουν στα αμφιθέατρα μόνο όσων το όνομα βρίσκεται στις καταστάσεις οι οποίες θα αναρτηθούν και στην είσοδο του αμφιθεάτρου.

 

Σχετικά με τους φοιτητές που έχουν επιλέξει να εξετασθούν αποκλειστικά στο εξαμηνιαίο θέμα που εκπονούν: ενημερώνται πως η εξέτασή τους και θα γίνει διαδυκτυακά στο τέλος της εξεταστικής περιόδου του Ιουλίου ή του Σεπτεμβρίου σε συνεννοήση με τον διδάσκοντα.